MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Podbeskidzie na pożegnanie z kibicami przegrało z Chrobrym Głogów ZDJĘCIA

Podbeskidzie na pożegnanie z kibicami przegrało z Chrobrym Głogów ZDJĘCIA

Trzech Polaków z kwalifikacją do Grand Prix Challenge. Pawlicki o krok od kompletu

Trzech Polaków z kwalifikacją do Grand Prix Challenge. Pawlicki o krok od kompletu

Polecamy

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować